06 70/641-2563 | 36/515-020 titkarsag@kossuthzsuzsa.hu

KÉPZÉSEK

Képzési tájékoztató

Kedves Érdeklődő Szülők és Diákok!

Iskolánk a nyolcadikos tanulók részére nappali tagozaton egészségügyi, szociális valamint rendészet és közszolgálat technikumi (szakgimnáziumi) ágazatokban; szakképző iskolában (szakközépiskolában) Szociális szolgáltatások és a Rendészet és közszolgálat szakmacsoportban kínál továbbtanulási lehetőséget.

A rendészeti ágazatban tanulóknak fizikális felkészítése, önvédelem oktatása, a lövészet a továbbtanulás esetén előny a rendőr szakközépiskolába való jelentkezésnél is.

Az egészségügyi és a szociális ágazatban tanulók a demonstrációs termeinkben valós klinikai környezetben számos élethű tan-bábu és eszköz mellett gyakorolhatnak bizonyos beavatkozásokat, mielőtt valós helyzettel találkoznának.

A szakképző iskolában szociális ágazatra jelentkezőknek a szakmai gyakorlat keretén belül a későbbiekben lehetőségük lesz juttatással járó tanulószerződések megkötésére.

A technikusi végzettség megszerzése sikeres komplex szakmai vizsga esetén (megfelelő eredménnyel) emelt szintű szakmai érettségi vizsgával egyenértékű.

  • az 5. évfolyam elvégzése után két végzettséget igazoló bizonyítvány, és akár egy emelt érettségi vizsga eredmény,
  • a jó eredménnyel végzettek a szakmai vizsgájuk eredményének figyelembevételével azonos ágazaton belül automatikusan bejutnak a felsőoktatásba.

Az általános iskola 8. osztályát befejezettek számára induló képzések

A középiskolai tanulmányaikat befejezettek számára induló képzések

Esti tagozatos felnőttoktatási képzéseink

Kérdésed van? Írj nekünk!

1 + 8 =